Εμφάνιση ασορτί με τον καιρό του Ηρακλείου για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα σε καταρρακτώδη βροχή, οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΟΦΗ και αρχίζουν να ξεχνούν την απευθείας σωτηρία, επικεντρώνοντας στο πως θα φτάσουν στους 30 βαθμούς για να εξασφαλίσουν  το μπαράζ, αν βέβαια αυτοί οι βαθμοί αποδειχτούν αρκετοί. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΣ έχασε την ισοβαθμία με τον ΟΦΗ και πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον 1 βαθμό πάνω του.

Δυστυχώς οι απουσίες που είχε σήμερα η ομάδα επιβεβαίωσαν τους φόβους ότι θα επηρεάσουν σημαντικά το αγωνιστικό πρόσωπο. Ο ΠΑΣ ήταν άνευρος, άκεφος, χωρίς πείσμα, πάθος, χωρίς φαντασία, δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα κάτω και να δημιουργήσει και δεν είχε σιγουριά στην άμυνά του, αφού ο ΟΦΗ μπήκε με ορμή στα πρώτα 30 λεπτά, προειδοποίησε πολλές φορές ότι έρχεται το γκολ και τελικά ήρθε στο 20’ έστω και με δόση τύχης, αφού το σουτ του Βάζ κόντραρε πάνω στον Σεργκελασβίλι και η μπάλα πήρε όσο ύψος χρειαζόταν για να μην μπορεί να φτάσει την μπάλα ο Βελλίδης που έπεφτε στην αριστερή του γωνία και την βρήκε ελάχιστα με τα ακροδάχτυλα, μην μπορώντας όμως να την αποκρούσει.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πρώτος τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Κρίζμαν έφτασε σε τετ-ε-τετ, αλλά πήγε να περάσει και τον Σωτηρίου και βρέθηκε στο έδαφος, χωρίς όμως να υπάρξει επαφή με τον «πορτιέρε» του ΟΦΗ.

Όλη κι όλη άλλη μία ευκαιρία έκανε ο ΠΑΣ στο 42′, με τον Σωτηρίου να διώχνει με τις γροθιές μια κεφαλιά του Κρίζμαν.

Στην επανάληψη που ο ΠΑΣ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να πάρει τον έλεγχο, μας θύμισε την ομάδα που βλέπαμε πριν 2-3 μήνες που δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με τίποτα. Ο κ. Πετράκης απέσυρε και τον Γιάκο στο 56’ και δεν υπήρχε καμία υποψία φάσης από εκεί και μετά, με τον ΟΦΗ να πέφτει αισθητά όσο περνούσε η ώρα, αλλά και τον ΠΑΣ τελείως ανήμπορο να στείλει ορθολογικά την μπάλα στην επίθεση.

Στο β’ μέρος υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες για πέναλτι εκατέρωθεν, αλλά όλες οι αποφάσεις του κ. Κομίνη φαίνονται σωστές.

Στο 92’ έγινε η μοναδική αξιόλογη στιγμή του δεύτερου 45λεπτου, όταν ο Βουό βρέθηκε στην περιοχή και σούταρε συρτά στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

Ο ΠΑΣ ξεχνάει τη σημερινή εμφάνιση, περιμένει τις δύο επιστροφές του Κάστρο και του Κάργα και πάει για «τελικό» με τον Αστέρα Τρίπολης την άλλη Κυριακή (19:00). Εκεί η ομάδα του Πετράκη θέλει μόνο νίκη και τίποτα άλλο. Οποιαδήποτε απώλεια θα σημάνει καταστροφή και… παρακάλια για να μη γίνει αναδιάρθρωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ