Δεδομένη θεωρείται η μη αδειοδότηση του Πανιωνίου για το επόμενο πρωτάθλημα και η νέα χρονιά αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη για τον Ιστορικό.

Οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να μπουν στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις λόγω για τις οφειλές σε εφορία και κρατικά ταμεία, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάρουν κι άδεια συμμετοχής για τη Superleague της επόμενης περιόδου.

Η σχετική ρύθμιση αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο οι Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ έχει ήδη καταθέσει τον φάκελό της στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι, όπως συνέβη και με τον Παναθηναϊκό πέρυσι, ο Ιστορικός θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με αφαίρεση έξι βαθμών, ενώ βεβαίως θα έχει και περιορισμό μεταγραφών. Συγκεκριμένα μπορεί να αποκτήσει απεριόριστο αριθμό Ελλήνων άνω των 23 ετών και μόλις ένα άνω των 23 ετών (με κανονική μεταγραφή ή δανεισμό), είτε γηγενή, είτε ξένο (τον Γενάρη θα μπορεί να αποκτήσει ακόμη έναν άνω των 23 ετών και απεριόριστο κάτω των 23). Επιπλέον υπάρχει δικαίωμα μόνο για δύο ανανεώσεις συμβολαίων άνω των 23 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Το θετικό ωστόσο για τον Πανιώνιο, είναι ότι με την υπαγωγή της ΠΑΕ στη ρύθμιση των 120 δόσεων, θα γλιτώσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από προσαυξήσεις και τόκους και το χρέος θα γίνει πιο βιώσιμο.

[Πηγή: sdna.gr]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ