Πρωταθλητής ΕΣΠΕΔΕ στη Β’ Εθνική κατηγορία των ανδρών αναδείχτηκε ο Πανηπειρωτικος Γυμναστικος Συλλογος, ο οποίος νίκησε στην Πρέβεζα την τοπική ομάδα με 2-3 σετ και συνολικά στις νίκες με σκορ 3-1 θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Με Ναζόπουλο ο Πανηπειρωτικος Γυμναστικος Συλλογος

Εποχή Γιώργου Ναζόπουλου ανατέλλει στην ομάδα του ΠΓΣ Γιάννενα! Ο Αρτινός τεχνικός αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα του Πανηπειρωτικού στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πανηπειρωτικού Γυμναστικου Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον Γιώργο Ναζόπουλο. Θα πορευτούμε μαζί ως τα μπαράζ σε πρώτη φάση, με ορίζοντα μελλοντικό όσο εκείνος το επιθυμεί.Υπάρχει ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας μας ως προς το άθλημα, την προπόνηση και τη λειτουργία των ακαδημιών εν γένει. Ο Γιώργος έρχεται πρώτα σαν φίλος κι έπειτα σαν τεχνικός. Βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα κοντά μας εδώ και δύο βδομάδες με
στόχο την καλύτερη προετοιμασία της ομάδος για το τουρνουά ανόδου στην Α2 ανδρών.
Ο Γιώργος Ναζοπουλος ,πρώην διεθνής αθλητής του beach volley με σπουδαίες διακρίσεις στο άθλημα αυτό, έχει περάσει και με μεγάλη επιτυχία και απ το βόλεϊ,αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων με τη φανέλα του ΑΓΣΙ και του ΠΑΟΚ.
Έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής στο beach volley στις εθνικές ομάδες K20 και Κ22 και μέχρι πρότινος τον Φιλαθλητικο Πρεβέζης. Η διοίκηση του Πανηπειρωτικού τον καλωσορίζει κι εύχεται μαζί να πανηγυρίσουμε νέες διακρίσεις και στα επόμενα χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ