Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στη μύτη στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα.

Το κακό για τον μέσο των «κυανόλευκων» είναι ότι πάλι φέτος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, το καλό όμως είναι ότι δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ήδη ο Νικολιάς, μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ηράκλειο στην Αθήνα, επισκέφθηκε γιατρό και θα του κατασκευαστεί ειδική μάσκα που θα τον προστατεύει στο πρόσωπο, θυμίζοντας τον Ινσούα του Παναθηναϊκού που κι αυτός αγωνίζεται με μάσκα μετά τον τραυματισμό του στα Γιάννενα πριν 2 μήνες.

Εν τω μεταξύ, ο Άντι Λίλα έκανε την Τρίτη μία ειδική επέμβαση στο νοσοκομείο Metropolitan με έγχυση βλαστοκυττάρων στην επιγονατίδα εκεί που είχε την ενόχληση στο οστικό οίδημα. Δεν χρειάστηκε νυστέρι με τη μέθοδο που του εφαρμόστηκε, αλλά δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος, έστω για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός του Λίλα, απόντες την Κυριακή θα είναι ο Σιόντης επίσης με οστικό οίδημα, ο Ξύδας με τράβηγμα και ο Τζημόπουλος με κίτρινες κάρτες.

Επιστρέφουν οι Κάργας και Κάστρο από τιμωρία και οι Νεόφυτος Μιχαήλ και Λέο από τραυματισμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ