image description

Μέσα σε βροχή η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα σε μια εβδομάδα που γενικώς θα είναι βροχερή σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Ωστόσο ο καιρός δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής, που ο ΠΑΣ ετοιμάζεται για μια μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για να δώσει τις “απαντήσεις” του εντός γηπέδου.

Η ομάδα ως την Κυριακή αναμένεται να είναι πλήρης και όλοι ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να αγωνίζεται χωρίς σημαντικές απουσίες ο ΠΑΣ, που φέτος έπαιξε ελάχιστα παιχνίδια χωρίς σύνθεση ανάγκης, γι’ αυτό και οδηγήθηκε εδώ που οδηγήθηκε. Ένα προσωρινό πρόβλημα υπάρχει μόνο με τον Νικολιά, ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα, γιατί πρέπει να παραληφθεί η ειδική μάσκα που θα φοράει στα ματς και τις προπονήσεις, λόγω του κατάγματος στη μύτη.

Εκτός παραμένουν επίσης οι Σιόντης, Λίλα και Ξύδας από τραυματισμούς και δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τζημόπουλος, αλλά θα επιστρέψει ο Κάργας για να καλύψει το κενό του.

Για την υπόλοιπη ομάδα σήμερα το πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική σε υποομάδες στο γήπεδο σε συνδυασμό με ασκήσεις ταχύτητας και μεταφοράς μπάλας. Για το τελείωμα το πρόγραμμα είχε οικογενειακό διπλό με τον Γιάννη Πετράκη να δοκιμάζει τους πιθανούς σχηματισμούς για το παιχνίδι της Κυριακής, όπου θα έχει αρκετές επιστροφές και θα δούμε ξανά στην ενδεκάδα τους Μιχαήλ, Κάστρο, Κάργα, ίσως και Λέο.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα την Πέμπτη στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.