image description

Μετά τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Αγίας Παρασκευής, η Προοδευτική Περάματος έχει μπροστά της, την προσεχή Κυριακή (14/4, 16:30), έναν ακόμα «τελικό», αυτή τη φορά εντός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας βρίσκεται στα ύψη μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, ωστόσο για να κεφαλαιοποιηθούν τα κέρδη αυτής της επιτυχίας, είναι απαραίτητο να υπάρξει συνέχεια κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο προπονητής των κοριτσιών, Αντώνης Κοζανίτης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει πλέον τόσο στη Ντόκου που αποθεραπεύτηκε όσο και στη Σιούλα που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα, ενώ άπασες δηλώνουν παρούσες για τον αγώνα που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

Σε δηλώσεις του για το ματς της Κυριακής, ο κ. Κοζανίτης σημείωσε: «Την Κυριακή παίζουμε έναν αγώνα, όπου με θετικό αποτέλεσμα γράφουμε ιστορία και βάζουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αντιπροσωπεύει όλο το νομό, θα συνεργάζεται με όλες της ομάδες της περιφέρειας και θα εντάξει σταδιακά στους κόλπους της αθλήτριες από όλη την Ήπειρο.

Προερχόμαστε από μια εξαιρετική εμφάνιση και μια πολύτιμη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής και είμαστε αποφασισμένοι την Κυριακή να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και στο τέλος να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιτυχία μας.

Τα κορίτσια από την ημέρα που ανέλαβα έχουν πραγματοποιήσει έναν ποδοσφαιρικό άθλο και είμαι αισιόδοξος ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει αίσιο τέλος και θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία».