image description

Την ήττα με 0-3 γνώρισε ο Θρίαμβος Σερβιανών από τον Θεσπρωτό για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου στη Γ’ Εθνική και αποχαιρέτησε την κατηγορία, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα δώσουν αγώνα μπαράζ για να προβιβαστούν.

Το ματς διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκούρα μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού άρχιζαν να ισορροπούν  και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Μ ε την έναρξη της επανάληψης ο Θεσπρωτός ανοίγει το σκορ ύστερα από σέντρα του Βασ. Κωνσταντίνου στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Ευθυμίου με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αρχοντάκη.

Στο 51’ και πάλι ασίστ από τον Βασ. Κωνσταντίνου και σουτ από τον Ευθυμίου για το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 77’  με  κεφαλιά του Κασσράτε.

Σερβιανά: Αρχοντάκης, Νάνος, Διαμαντόπουλος, Μούτσιος, Πάσχος, Τσουμάνης, Κτενάς, Πολυχρόνης, Μπλέτσας, Τσαφίτσας, Κωσταμένας.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε., Σουλιώτης, Νόνης, Σταυρίδης(80’ Παπαδόπουλος Σπ.), Κασσαράτε(80’ Μπέρτσος), Κωνσταντίνου Β(59’ Γκόλιας)., Γώγος, Ευθυμίου, Μπίκας, Πόζογλου(59’ Φούντζουλας).