Περίπου 50 συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος των δηλώσεων του κ. Πετράκη του φώναξαν να παραιτηθεί, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω». Η ένταση συνεχίζεται με τα ΜΑΤ να έχουν κρατήσει τον κόσμο μακριά από τα αποδυτήρια. Τελικά το λεωφορείο αποχώρησε με την όπισθεν από την Τζαβέλλα προς την 28ης Οκτωβρίου για να μην περάσει μπροστά από τους οργανωμένους και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Από εκεί και πέρα ο κ. Πετράκης στις δηλώσεις του στην αίθουσα τύπου τόνισε ότι δεν θέλει να μιλήσει για τη διαιτησία και ανέφερε ότι παρερμηνεύθηκαν προηγούμενες δηλώσεις του ότι θα μείνουν κατηγορία ΠΑΣ και ΟΦΗ.

«Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, μεγάλο πάθος, μεγάλη πίεση και οι δύο ομάδες είχαν προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ. Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Δυστυχώς δεν έγινε και σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα είμαστε σε δύσκολη θέση. Έχουμε 2 ματς ακόμα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να καταφέρουμε ό,τι δεν καταφέραμε μέχρι τώρα».

Για το ακυρωθέν γκολ και το αν έκρινε μία κατηγορία: «Δεν χρειάζεται να πω τα αυτονόητα. Εσείς θα το αξιολογήσετε. Το παιχνίδι ήταν 0-0 και αν μέτραγε θα παίρναμε το πλεονέκτημα. Το παιχνίδι θα είχε δρόμο, αλλά θα είχαμε πλεονέκτημα. Δεν θέλω να κάνω άλλα σχόλια».

Για το αν μπορούν να μαζευτούν τα συντρίμμια εν όψει Πανιωνίου: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά σήμερα, το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν ανάλογο. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν κι αυτή με την πλάτη στον τοίχο. Ήμασταν κοντά να κερδίσουμε, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί, αλλά για διάφορες συγκυρίες δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είναι παρακαταθήκη αυτές οι εμφανίσεις για τα δύο τελευταία ματς, μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για τη δήλωσή του την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα κινδυνεύσουν οι δύο ομάδες: «Ελέχθη αλλιώς και αλλιώς μεταφέρθηκε. Ευχή εξέφρασα, δεν είπα ότι θα μείνουν. Παρερμηνεύτηκε αυτή η δήλωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ