Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη NOVA και τόνισε ότι η ομάδα έχασε για 8η φορά παιχνίδι από τη διαιτησία και βρίσκεται με το ένα πόδι στη Β’ κατηγορία, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για διαιτητικούς.

Επίσης διέψευσε τα σενάρια αποχώρησής του από την ΠΑΕ, τα οποία διακινούνταν από το πρωί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, με τη μόνη διαφορά ότι εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω, αλλά για μια ακόμα φορά, η όγδοη φορά φέτος, που η ομάδα χάνει παιχνίδι από τη διαιτησία.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ΚΕΔ γι’ αυτό και παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο ανώτατα στελέχη. Αυτό δεν λέει τίποτα. Η ομάδα μας είναι σήμερα με το ένα πόδι στη Β’ Εθνική και αυτό δεν οφείλεται στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κάπου αλλού. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και είναι άδικο αυτό που της έχουν δημιουργήσει φέτος»

Για τα σενάρια ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ: «Αυτά είναι στην σφαίρα της φαντασίας αυτών που τα γράφουν. Δεν φεύγω ούτε μία στο ένα δισεκατομμύριο από τον ΠΑΣ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ