Για τη χειρότερη χρονιά της διαιτησίας μίλησε σε δηλώσεις του ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, που επεσήμανε ότι ή κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα στην κατηγορία ή δεν σέβονται τους κόπους της, ενώ συμπλήρωσε ότι αν ο ΠΑΣ δεν πάρει διπλό στον Πανιώνιο, τότε τελείωσε η χρονιά.

«Ήταν ένα ματς ζωής ή θανάτου, είχε φοβερό ρυθμό το παιχνίδι και κάθε ομάδα έπαιζε για τον δικό της στόχο. Εκτός του πρώτου δεκαλέπτου, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, κάναμε αρκετά πράγματα, αλλά μας έλλειψε το καθαρό μυαλό, λόγω της πίεσης να πάρουμε αποτέλεσμα.

Πετύχαμε αυτό που έπρεπε να πετύχουμε, σκοράραμε. Δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ, ήταν; Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με τον ΠΑΣ φέτος. Δεν μας θέλουν; Δεν μας  σέβονται; Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και βιώνω τη χειρότερη χρονιά από άποψη διαιτησίας. Δεν θέλω να θίξω κάποιον, αλλά εμείς σήμερα παίζαμε τη ζωή μας. Ήταν ένα καθαρό γκολ που με απλό μάτι δεν ήταν οφσάιντ. Η διαιτησία μας στέρησε τις όποιες ελπίδες είχαμε να χαμογελάσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα σκύψουμε το κεφάλι, υπάρχουν 2 τελικοί ακόμα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Για το αν ζουν για τέτοια ματς στην ομάδα, όπως οι φίλαθλοι: «Εννοείται ότι ζουν για τέτοια ματς. Ο κόσμος χαίρεται να βλέπει τέτοια ματς. Όμως σαν ποδοσφαιριστής να παίζεις την επόμενη μέρα σου, δεν είναι και τόσο εύκολο. Εκεί που είχε φτάσει η κατάσταση δεν το καταφέραμε ή δεν μας άφησαν να το καταφέρουμε. Δεν ξέρω τι να παω.

Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο που στεναχωρέθηκε. Είδε την προσπάθεια που κάναμε. Επιζητήσαμε τη νίκη, αλλά το αύριο είναι δύσκολο για μας. Πρέπει να παλέψουμε με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ σαν να μην υπάρχει αύριο.

Μας νοιάζει να κερδίσουμε αυτά τα δύο ματς, όπως και να ‘μαστε, όπως και να ‘ναι οι αντίπαλοι».

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του εν όψει Πανιωνίου: «Είναι υποχρέωσή μας να πάμε να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να πιστεύουμε, πρέπει να κερδίσουμε. Αν δεν κερδίσουμε τελειώσαμε. Ο καθένας να αναλογιστεί την ευθύνη του, να δώσουμε το 100% και να πάμε για τη νίκη».