Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών Θεσσαλονίκης (Στέλιος Πιπινίκας) το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. 3rd MARS COMBAT CHALLENGE.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο Αθλητικό γεγονός όπου συμμετείχαν αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα με πολύ σκληρό ανταγωνισμό και υψηλό επίπεδο αθλητών.

Ανάμεσα στα σωματεία συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Ιωαννίνων με συνολικά 6 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών.

Οι αθλητές του Γιαννιώτικου Συλλόγου Νίκη αγωνίστηκαν με πάθος και διακρίθηκαν για την προσπάθειά τους επιτυγχάνοντας μια πολύ καλή συγκομιδή μεταλλίων.

Πιο συγκεκριμένα :

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια: ΓΚΟΓΚΑ ΙΩΑΝΝΑ

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΒΛΑΧΟΣ.

Εξαιρετική εμφάνιση, μένοντας στην τέταρτη θέση, πραγματοποίησε και ο αθλητής του Συλλόγου ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΑΣ στην δύσκολη κατηγορία -59 κιλά Παίδων. Αν και ο Γιαννιώτης αθλητής του Συλλόγου αγωνίστηκε με πάθος δεν κατάφερε να επικρατήσει στην κατηγορία του λόγω απειρίας, έκανε ωστόσο ένα καλό ξεκίνημα για την αγωνιστική του πορεία .

Η προπονήτρια του Συλλόγου κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΙΣ, συνεχάρη αρχικά τους αθλητές και αθλήτριες της για την μαχητικότητα, την προσπάθεια και το ήθος που έδειξαν και κατόπιν τον προπονητή κο Χρήστο Ευθυμίου για την πετυχημένη διοργάνωση του σπουδαίου αυτού Αθλητικού Γεγονότος και δήλωσε: «Αν και τα τελευταία χρόνια τα διασυλλογικά πρωταθλήματα διεξάγονται σε συνθήκες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου με σκληρό ανταγωνισμό και πολυπληθείς κατηγορίες, ο Α.Σ. Νίκη Ιωαννίνων χτίζει αργά αλλά σταθερά ανοδικά το αγωνιστικό μέλλον των αθλητών του. Οι αθλητές της Νίκης μπορεί να μην έφτασαν αυτή τη φορά στο υψηλότερο βάθρο ωστόσο πρόσφεραν όμορφες αθλητικές εικόνες και ικανοποίηση στα μάτια όλων μας.

Ο Επόμενος στόχος μας είναι η συμμετοχή μας και η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολίχνη το Μάιο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την στήριξη των παιδιών μας. Σε κάθε αγώνα το δυνατό τους χειροκρότημα θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή των αθλητών μας.»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και η προπονήτρια  εύχονται ολόψυχα στους αθλητές τους ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! Ο Σύλλογος Νίκη θα συνεχίσει το έργο του με μοναδικό γνώμονα τη αγάπη για τα παιδιά!