Οριστικοποιήθηκε το παιχνίδι των Βετεράνων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εναντίον του ΠΑΟΚ για την Δευτέρα 20 Μαΐου στο εθνικό στάδιο Ζωσιμάδες στις 17:30.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει ότι το φιλικό θα έχει κοινωνικό σκοπό, προκειμένου να μπορέσει να νοσηλευτεί ένας φίλος του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο Σωτήρης Ντάμαρης.

Αναλυτικά:

Το παιχνίδι θα γίνει για την οικονομική ενίσχυση του φίλου μας και λάτρη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων, ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΑΜΑΡΗ, ο οποίος έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και απαιτούνται παρά πολλά χρήματα για τη νοσηλεία του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμά μας και να τονίσουμε στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει , ότι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα που θα ανέρχονται στα 3 € για τους μεγάλους και ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά ,όπως θα δοθεί και στην δημοσιότητα λογαριασμός τραπέζης για κάποιους που τυχόν θέλουν να βοηθήσουν άμεσα την οικογένεια και τον αγαπημένο φίλο μας .

Καλούμε όλο τον κόσμο ,μικρούς και μεγάλους να βρεθούν στο γήπεδο .

Περαστικά φίλε ΣΩΤΗΡΗ .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ