Ανακοίνωση των Blue Vayeros και αποκάλυψη επιστολής Καχριμάνη στον Βασιλειάδη!

Ανακοίνωση των Blue Vayeros και αποκάλυψη επιστολής Καχριμάνη στον Βασιλειάδη!

Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου με αποτελέσματα αφύσικα που καταδικάζονται ακόμα και από οπαδούς των ίδιων των ομάδων που τα φέρνουν και διαιτησίες που αλλοιώνουν τον βαθμολογικό πίνακα, έφεραν την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών των Blue Vayeros, που αφήνουν αιχμές και κατά του κ. Βασιλειάδη για το αν θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα όσων διαμορφώνουν τη βαθμολογία εξωαγωνιστικά επιμένοντας στην αναδιάρθρωση.

Μάλιστα η ανακοίνωση των οπαδών εμπεριέχει και επιστολή του κ. Καχριμάνη προς τον κ. Βασιλειάδη, που εστάλη την επομένη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πόλη βράζει με τα όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό και την Πέμπτη υπάρχει ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο στην οποία έχουν κληθεί όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, βουλευτές και φυσικά το Δημοτικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση των οπαδών αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σε απλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ… αν τα καταλάβετε…

Δεν θα πρέπει να παραγνωρίσει κανείς, ότι οι Ηπειρώτες ως γνήσιοι Έλληνες που δεν μετείχαν μόνο στην Ελληνικήν Παιδείαν, αλλά ζούσαν και στα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ μέρη, δεν έχουν ανάγκη να παρακαλάν κανέναν, αλλά να απαιτούν τα αυτονόητα…. Αυτά για τα οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας, όταν οι υπόλοιποι ήταν κουραμπιέδες…..

Απαιτούμε κύριοι, δικαιοσύνη, την οποία δεν βρήκαμε στους αγωνιστικούς χώρους… δυστυχώς από τα λαμόγια που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο…. Άραγε κ. Βασιλειάδη εξυπηρετείτε και εσείς τα συμφέροντά τους;

Απαιτούμε από τους τοπικούς άρχοντες, γιατί μόνο αυτούς αναγνωρίζουμε, να αποδοθεί το δίκαιο…. αλλιώς δεν χρειαζόμαστε καμιά χάρη από το αθηνοκεντρικό κράτος…. Μόνοι μας ως γνήσιοι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ θα φτάσουμε την ομαδάρα μας εκεί που της αξίζει, πάλι, εκεί που θα κάνει υπερήφανους όλους τους ευεργέτες….

Εμείς είμαστε ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ συνυπάρχουμε αναγκαστικά μετά από την Γ΄Εθνοσυνέλευσης της Τροιζήνας.

Περιφερειάρχης, Δήμαρχος, οι βουλευτές, κ. Γκόντας και όλοι οι υποψήφιοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα υποκύψουν σε εκβιασμούς και θα σταθούν δίπλα στο ΔΙΚΑΙΟ μας.

 

Η επιστολή Καχριμάνη στον Βασιλειάδη

«Η απόφασή σας για να προχωρήσετε σε νομοθετική ρύθμιση για αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εκτιμούμε πως πρέπει να αναθεωρηθεί μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες αγωνιστικές της Super League, κατά τις οποίες η σειρά κατάταξης καθορίζονται από «τρίτους» παράγοντες και όχι από την απόδοση των ομάδων εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ειδικότερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή περίοδο έχει υποχρεωθεί σε ήττε ή ισοπαλίες όπως της χθεσινής 28ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης από τραγικά λάθη της διαιτησίας που δεν μπορεί να προέρχονται από απλές συμπτώσεις. Κατά συνέπεια η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων είναι πλασματική, γεγονός που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προχωρήσετε στην τελική σας απόφαση».