Απανωτά είναι τα σοκ το τελευταίο διάστημα για τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτησίες, περίεργα αποτελέσματα και δικαστικές αποφάσεις έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό απογοήτευσης για το ότι η ομάδα έχει μπει στο «μάτι» διάφορων παράκεντρων του ποδοσφαίρου, κάτι που επισήμαναν στις τοποθετήσεις τους, τόσο ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης όσο ο Δήμαρχος κ. Μπέγκας στη σημερινή σύσκεψη στο Δημαρχείο.

Παρά τα όσα γίνονται, πάντως, φέρνοντας στο νου ημέρες του 2001 με πρωταγωνιστές πάλι το παρασκήνιο και τον ΟΦΗ, οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν δυναμικό «παρών» στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» τήρησαν τη συμφωνία που υπήρχε από τον Α’ γύρο και ανοίγουν κι εκείνοι θύρα για τους φίλους του ΠΑΣ.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ θα προσέρχονται στο γήπεδο από τη θύρα 1.

Στο μεταξύ, τη Μεγάλη Τρίτη θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου στους «Ζωσιμάδες». Μετά τα περσινά δεν υπάρχει καμία περίπτωση ανοίγματος θύρας για τους φιλοξενούμενους από πλευράς ΠΑΕ και λογικά το ίδιο θα εισηγηθεί και η αστυνομία προς τον κ. Βασιλειάδη.