Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το φετινό Ntougias Basketball Camp το Σάββατο το πρωί στο κλειστό της Αριδαίας. Ο John Lattimore ήταν φυσικά το κεντρικό πρόσωπο στο Camp και έκλεψε την παράσταση. Οι μικροί αθλητές ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τους καινοτόμους τρόπους προπόνησης του Αμερικανού κόουτς και έδειξαν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Ο John Lattimore διέθετε μεγάλο ρεπερτόριο ασκήσεων για τους συμμετέχοντες του Camp. Με την πολύτιμη βοήθεια των προπονητών, καθοδήγησε τους νεαρούς αθλητές, που χωρισμένοι σε ομάδες των δύο ατόμων δούλευαν σε ζευγάρια. Ο κόουτς Lattimore έδωσε μεγάλη έμφαση στην ντρίμπλα και στο χειρισμό της μπάλας, με εξαιρετικά πρωτότυπες ασκήσεις, που περιελάμβαναν ακόμα και ντρίμπλα με μπαλάκια του τένις. Επίσης στόχος ήταν η βελτίωση της εκρηκτικότητας και της ταχύτητας των αθλητών καθώς και η βελτιστοποίηση της φυσικής τους κατάστασης.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί και την Κυριακή, καθώς μετά το Ntougias Basketball camp θα μετακομίσει στα Ιωάννινα. Οι νεαροί συμμετέχοντες αναμένεται να αποκομίσουν πολύ σημαντικές εμπειρίες από τον Αμερικανό κόουτς, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εξελιχτούν σαν αθλητές.