Έπεσε η αυλαία της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών, με τον ΓΑΣ να γνωρίζει ήττα από τον Ασκληπιό στο τάι-μπρέικ, ωστόσο η ομάδα παρέμεινε κατηγορία και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία.

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς η ομάδα πάλεψε, έγιναν γεμάτα σετ, αλλά στο φινάλε ο Ασκληπιός πήρε το κρίσιμο σετ της νίκης.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ vs ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 23-25, 25-19, 25-14,19-25, 15-10

Οι βραβεύσεις της ομάδας

Την προηγούμενη εβδομάδα,  ο ΓΑΣ πραγματοποίησε τη βράβευση τριών αθλητριών οι οποίες με το ταλέντο, το ήθος και την εργατικότητά τους έδωσαν τη δική τους σφραγίδα στη μέχρι τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ.

Ο σύλλογος δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και για άλλη μια φορά έδειξε ότι σέβεται την προσπάθεια, τον κόπο και τη συνολική προσφορά κάθε αθλητή και βραβεύει εκτός των άλλων το ήθος και την εν γένει συμπεριφορά τους. Βράβευσε λοιπόν τις:

Παπάζογλου Βασιλική
Αθλήτρια με πλούσιο ταλέντο η οποία φόρεσε 130 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και σταματάει μια λαμπρή καριέρα για να ασχοληθεί με την προπονητική αλλά και την οικογένειά της.

Κλούμπα Ελισσάβετ
Άλλη μια καταξιωμένη αθλήτρια με συμμετοχή στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Σταυρούπολης ήρθε η ώρα να τερματίσει και αυτή μια μεγάλη καριέρα.

Λάγκα Χρισττίνα
Αθλήτρια η οποία στάθηκε στο πλευρό της ομάδας του ΓΑΣ με σπάνιο ήθος, με υπομονή και θέληση φεύγει από την ομάδα του ΓΑΣ για να βρει τη τύχη της σε άλλη πόλη και να συνεχίσει την καριέρα της ίσως σε κάποιο άλλο σύλλογο.

Την βράβευση έκαναν τα μέλη του ΔΣ Κος Πλιακοπάνος Ευάγγελος ως Αντιπρόεδρος και Κος Στεφάνου Ηλίας ως Γεν. Γραμματέας του συλλόγου.