Στο τέλος του έφτασε το «ταξίδι» της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από μια έξοχη σεζόν, οι Γιαννιώτες δεν μπόρεσαν να υπερβούν άλλο τους εαυτούς τους και γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0. Έτσι αποκλείστηκαν από τον τελικό, αλλά τερμάτισαν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι, κάνοντας μάλιστα και μια αρκετά καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο.

Το αυστηρό πέναλτι που απέκρουσε μεν ο Βακαλόπουλος, αλλά στην επαναφορά της μπάλας έγινε γκολ και με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός στο 19ο λεπτό, έβαλε τους «ερυθρόλευκους» σε θέση οδηγού στο ματς, σ’ ένα πρώτο μέρος που ήταν καλύτεροι, είχαν κυκλοφορία μπάλας και απείλησαν την εστία του τερματοφύλακα των Ιωαννίνων, αλλά έπεσαν πάνω στην καλή του μέρα.

Έπαιξε, πάντως, ρόλο και το γεγονός ότι ο ΠΑΣ είναι ασυνήθιστος στο να παίζει σε μεγάλο γήπεδο και μέχρι να συντονιστούν στις αποστάσεις μεταξύ τους οι παίκτες, τους πήρε ένα ημίχρονο.

Το 1-0 έγινε στο 19’.  Ήταν μια φάση που ο Ντόντης είχε επαφή με τον Σουρλή στην περιοχή, με τον παίκτη του Ολυμπιακοιύ να εκμαιεύει έξυπνα το πέναλτι. Ο Γούλας εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, ο Βακαλόπουλος απέκρουσε, αλλά η μπάλα στρώθηκε ξανά στον παίκτη του Ολυμπιακού που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 έκανε ο Σουρλής με πλασέ μέσα από την περιοχή σε μια φάση που η άμυνα του ΠΑΣ ήταν ανοργάνωτη.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον έλεγχο του ματς στο α’ ημίχρονο και κρατούσε φαινομενικά εύκολα το υπέρ του σκορ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο αποφασιστικά, έφτιαξε τις γραμμές του και προσπάθησε να παίξει στις αντεπιθέσεις, όπου γινόταν πολύ επικίνδυνος, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού «διάβαζε» έγκαιρα όλους τους κινδύνους και είχε γρήγορες εξόδους.

Με κινητήριο μοχλό τον Λώλη ο ΠΑΣ έβγαλε κάποιες φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει επιτυχώς κάποια, με συνέπεια το ματς να κολλήσει στο 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι η σεζόν για την Κ17 τελείωσε με ήττα μεν, αλλά με ευχάριστες αναμνήσεις απ’ όλη τη σεζόν και είναι ευθύνη της ΠΑΕ από εδώ και πέρα να αξιοποιήσει αυτά τα παιδιά.

Αρκετοί επώνυμοι στο γήπεδο,όπως οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σαργκάνης, Γκούμας, Δέλλας, Τσιρίλο, Λουτσιάνο κ.α.

Δείτε και στο live της αναμέτρησης ΕΔΩ.