image description

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κατά την διάρκεια της Α΄Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα είναι το 85ο και θα διεξαχθεί από 2-5 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, θα πραγματοποιηθεί προπονητικό κοινόβιο Ανάπτυξης  με αθλητές κι αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα.

Φέτος από την υπεύθυνη προπονήτρια Δήμητρα Γιαννιού κλήθηκαν 16 νέοι αθλητές-τριες που παράλληλα με το κοινόβιο θα έχουν και εθελοντική προσφορά κατά τη διάρκεια του 85ουΠανελληνίου Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους :

Σωτηρία Άγγου (ΟΦΘ), Ξανθή Ζουριδάκη, Γιάννη Ριζάκη, Κων/νο Γεωργίου (ΔΝΟΗ), Σοφία Δαλιδου (ΟΕΑΝΑΒ), Μαριλού Βραχλιώτη, Σπύρο Σπιτιέρη (ΝΑΟΚ), Χρήστο Αρετη (ΝΑΟΚΘ), Παναγιώτη Φοροζίδη, Γιώργο Κετσιτζόγλου (ΝΟΠΚατ), Αριστοτέλη Κωνσταντίνου (ΝΑΣ),  Γεώργιο Χαρίσιο (ΝΟΚοζ), Γιάννης Φούντα (ΕΝΟΑ), Φίλιππο Παπαβασιλείου (ΝΟΙ), Χαρίλαο Τσιμπουκη (ΝΟΑργ.), Αντώνη Ντίκο (ΝΟΚ).

Επιστημονική αξιολόγηση από την SPORTS EXELLENCE

Οι 16 νέοι αθλητές κι αθλήτριες θα περάσουν από ανθρωπομετρική και εργομετρική αξιολόγηση στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με τη Μονάδα Αθλητικής Αριστείας SPORTS EXELLENCEπου έχει στόχο την υποστήξριξη και την ανάπτυξη της Κωπηλασίας.

Το πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνει μίνι σεμινάριο για θέματα προπόνησης, διατροφής ψυχολογίας για τις ηλικίες ανάπτυξης 13-15 ετών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ , από την ΑΜΚΕ  «Αναγέννηση και πρόοδο»

Οι παραπάνω αθλητές κι αθλήτριες έχουν κληθεί να βρίσκονται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά την Τετάρτη 1ηΜαΐου.