ON DEMAND
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νέα υλικοτεχνική υποδομή στο κολυμβητήριο για τους αγώνες τεχνικής κολύμβησης

Αρχίζει την Παρασκευή 3/5 το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, με το ΠΕΑΚΙ να αποκτά νέο μόνιμο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για τη διεξαγωγή τόσο του πανελλήνιου πρωταθλήματος όσο και του πανευρωπαϊκού που θα ακολουθήσει.

Αναλυτικά:

image description

Το ΠΕΑΚΙ υποδέχεται με μεγάλη χαρά μια πολύ σημαντική διοργάνωση στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, το εθνικό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης από 3 ως 5 Μαΐου, με μερικές ακόμα προσθήκες στην υλικοτεχνική υποδομή.

Το κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας διαθέτει πλέον αεροσυμπιεστή για τις μπουκάλες της τεχνικής κολύμβησης, που αποκτήθηκε με ίδιους πόρους, του ΠΕΑΚΙ, προκειμένου να αυξηθούν οι δυνατότητες στο άθλημα, αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες για τις μεγάλες διοργανώσεις.

Επίσης, το κολυμβητήριο διαθέτει πλέον χρονόμετρο υψηλής ακρίβειας και τελευταίας τεχνολογίας, απόλυτα συμβατό με τον πίνακα led.

Ενώ οι περισσότερες εγκαταστάσεις δανείζονται τέτοια μέσα για την κάλυψη των αγώνων, το ΠΕΑΚΙ τα διαθέτει πλέον σε μόνιμη βάση και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των μεγάλων αγώνων που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα Γιάννενα, αλλά και εκείνων που θα έρθουν, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Μοιράσου: