Και τώρα η ώρα των τελικών. Μετά από σπουδαίες κούρσες που γέμισαν ένταση και αγωνία το πρωινό της Παρασκευής στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά η τρίτη μέρα του 85ουΠανελληνίου πρωταθλήματος-το Σάββατο- έρχεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Συνολικά 29 τελικούς περιλαμβάνει η σκαλέτα του Σαββάτου εκ των οποίων 18 μεγάλοι και 11 μικροί για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23 ετών.

Όλοι, διοργανωτές και αγωνιζόμενοι, προσβλέπουν σε καιρικές ανάλογες αυτών των δυο πρώτων ημερών προκειμένου να βοηθήσουν ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο ο συναγωνισμός για όσους κυνηγάνε μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Ανάμεσα στις 40 κούρσες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής και ο επαναληπτικός της τετρακώπου άνευ των ανδρών όπου στην βάρκα του συλλόγου «Η Δημητριάς» ΦΩΤΟ μια ιδιαίτερη συμμετοχή , αυτή του κληρικού-αθλητή Πατέρα Δημήτρη Κοτρώτσου βγάζοντας για λίγο (έχοντας εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την μητρόπολη) τα ράσα και φορώντας την αθλητική στολή της ομάδας. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Παρασκευής μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Οι τελικοί του Σαββάτου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 8:55 το πρωί και να διαρκέσουν περίπου ως τις 13:30. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα του Σαββάτου μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα της 3ηςμέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα μεταδοθούν livestreamαπό τον χορηγό επικοινωνίας της Ομοσπονδίας www.sportaltv.grκαι την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ www.kopilasia.gr.