Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε και μαθηματικά στη Β’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και απομένει να ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική αν θα στεφθεί και πρωταθλήτρια, καθώς με νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά κατακτά και την 1η θέση! Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ έσπευσε να συγχαρεί το ανδρικό τμήμα και δίνει κι εκείνη ραντεβού την Κυριακή που μας έρχεται (12/5) για τον αγώνα μπαράζ με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στον οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 των γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το γιαννιώτικο μπάσκετ ανεβαίνει και αυτό είναι ηλίου φαεινότερο πλέον. Ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, μια αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν, κρατάει στα χέρια του όχι μόνο την άνοδο στη Β’ εθνική μετά από μια πολύ καλή χρονιά, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι θαυμάσιο ότι δύο ομάδες που φοράνε τον ιστορικό θυρεό του ΠΑΣ Γιάννινα, διαπρέπουν.

Η αθλητική ιστορία των Ιωαννίνων έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στο μπάσκετ της πόλης και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, τόσο με την επιτυχία της ανδρικής ομάδας, όσο και με τη μεγάλη πορεία της γυναικείας που στις 12 Μαΐου στην Πάτρα θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α1.

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη σωστή οργάνωση και την παρουσία ανθρώπων που γνωρίζουν και αγαπούν το μπάσκετ. Όλα θα ήταν πολύ δυσκολότερα, αν δεν υπήρχε ο κόσμος του ΠΑΣ, οι φίλαθλοι που προσδοκούν αγωνιστικές επιτυχίες.

Ήρθε η ώρα να τους τις προσφέρει το γιαννιώτικο μπάσκετ και να δουλέψουμε για να δούμε και τις δύο ομάδες, ανδρών και γυναικών, να παίζουν στην Α1.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ.

Ραντεβού στις 12/5 στην Πάτρα!