Οι δυσάρεστες ειδήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται και μετά τον υποβιβασμό του, καθώς ο Ευριπίδης Γιάκος γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο 11 ετών! Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιο, είχε πριν από λίγο ραντεβού με τον κ. Χριστοβασίλη, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι η ομάδα δεν προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο Γιάκος ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτήν την εξέλιξη, καθώς η ομάδα δεν του είχε κάνει καμία νύξη το προηγούμενο διάστημα και θα εξετάσει από εδώ και πέρα κάποιες προτάσεις ομάδων από τη Super League.

Το χειροκρότημα του κόσμου χθες κατά την αλλαγή του, δείχνει και την τεράστια εκτίμηση που έτρεφε προς το πρόσωπό του, παρότι ως Γιαννιώτης δεχόταν κι εκείνος συχνά-πυκνά τα «πυρά» της κριτικής σε κάθε «στραβή».

Ο 28χρονος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής ολοκληρώνει την καριέρα του στον ΠΑΣ με 161 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Σε ποστάρισμά του στο fb έγραψε: Από μικρό παιδί ήμουν εκεί δεύτερη οικογένεια μου ο ΠΑΣ ήρθε η ώρα του αποχωρισμού μετά από 11 χρόνια δύσκολη στιγμή…σας ευχαριστώ για όλα και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα 💙🐃💙

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ