Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής κλείνει το κεφάλαιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μάρκος Βελλίδης ενημέρωσε από το instagram ότι δεν συνεχίζει πλέον στην ομάδα.

Με 129 συμμετοχές στον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο σε δύο διαφορετικές περιόδους (καλοκαίρι του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2016 και Ιανουάριος του 2017 ως σήμερα, καθώς υπήρξε ο ενδιάμεσος σταθμός του ΠΑΟΚ), ο Βελλίδης πρόσφερε και αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά, καθώς η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έφερε σημαντικά χρήματα στην ΠΑΕ προκειμένου να αδειοδοτηθεί και να παίξει Ευρώπη το 2016.

Επίσης ο Βελλίδης έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τον Ανδρέα Μπονόβα, που έπαιξε στην Εθνική ομάδα, έστω και για ελάχιστα λεπτά.

Δείτε την ανάρτησή του στο instagram

«Ερχόμενος στην ομάδα είχα πει πως είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Μετά από 12.750 λεπτά κάτω από την εστία του, έχω να δηλώσω πως η τιμή ήταν τεράστια για μένα. Αγωνίστηκα σε μια ομάδα με εκπληκτικό κοινό που πάντα στεκόταν δίπλα μας. Νιώθω περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που αγαπάτε με ανιδιοτέλεια αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου»,