image description

Η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «Europe in my Region 2016» για την προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων στους πολίτες, ώστε να αναδειχθούν τα αποτελέσματα, τα οφέλη και οι ευκαιρίες τους στην καθημερινότητά των πολιτών.

Η πρωτοβουλία επικεντρώνεται στο άνοιγμα των έργων στους πολίτες, στην παρουσίαση τους με εκδηλώσεις κοινωνικού, εκπαιδευτικού, αθλητικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή των πολιτών. Η πανευρωπαϊκή καμπάνια «Europe in my Region 2016» περιλαμβάνει Εκδηλώσεις Προβολής των έργων (υπό τον τίτλο «Open EU Project Days»), Κυνήγι Θησαυρού, Διαγωνισμό Φωτογραφίας, και Blogging Campaign.

Η προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων Επιχειρησιακού Προγράμματος περιόδου 2007-2013 θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-22 Μαΐου 2016 με δράσεις προβολής με αφίσες και βίντεο σε χώρους πολιτισμού στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες. Συγκεκριμένα, οι χώροι προβολής είναι στο Κάστρο Ιωαννίνων, στο Κάστρο Άρτας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΔΩ) και στο site συμμετοχής της Ελλάδας ΕΔΩ.