Στη νέα Football League θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Θεσπρωτός, που πέτυχε και 2η νίκη επί της Νίκης Βόλου στα μπαράζ ανόδου. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας «χτύπησε» με τον Μπίκα στο 43′ και το 86′, είχε νικήσει και στο πρώτο ματς μέσα στο Πανθεσσαλικό και δίκαια παίρνει θέση στη Football League, η οποία ωστόσο θα είναι και πάλι τρίτη κατηγορία με την αναδιάρθρωση.

Από νωρίς το στάδιο της Ηγουμενίτσας είχε κατακλυστεί από φιλάθλους του Θεσπρωτού και ορισμένους της Ν. Βόλου, με το κλίμα να είναι πανηγυρικό στην πόλη της Θεσπρωτίας που πανηγύρισε έξαλλα στο τέλος για το καμάρι της πόλης!

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Ε. Κωνσταντίνου (89’ Μπέρτσο), Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Κασαρατέ, Β. Κωνσταντίνου, Γώγος (76’ Φούντζουλας), Ευθυμίου, Μπίκας, Πόζογλου (88’ Γκόλιας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Θ. Παπαδόπουλος, Μετούσι (46’ Ντινιωτάκης), Τσεμπερίδης (78’ Τσιώλης), Μέτσε (39’ λ.τ. Ιορδανίδης), Ρόβας (58’ Βουκομάνοβιτς), Δεμηρτζόγλου, Μαντζίρης, Κέρι.

Δείτε όλο το ματς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ