Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αθώωσε την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μείσσανίδη για την υπόθεση του Δημήτρη Κύρκου και όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνος περί απειλών και ύβρεων προς το πρόσωπό του, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Το σκεπτικό της αθώωσης-απαλλαγής του Δημήτρη Μελισσανίδη, οφείλεται στο ότι δεν επιβεβαιώθηκε το περιεχόμενο των ισχυρισμών του Δημήτρη Κύρκου. Και αυτό διότι η έκθεση του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου δεν βασίστηκε σε κάτι το οποίο είχε ο ίδιος αντίληψη αλλά σε πράγματα που του μεταφέρθηκαν και τα οποία δεν επιβεβαιώνονται σε καμία άλλη έκθεση αξιωματούχου αγώνα.

Αναλυτικά όσα είχε πει στους διαιτητές να γράψουν στο Φ.Α. ο παρατηρητής διαιτησίας μετά το τέλος του αγώνα: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι: στο 30′ του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος λέγοντας του σε έντονο ύφος: Αρχ… τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμ…, γ…ώ τη συμμορία σας». Μετά το τέλος του ημιχρόνου, κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας».

 

[Πηγή: sport-fm.gr]