image description

Σ’ ένα απίστευτο παιχνίδι εξελίχθηκε ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ που έγινε την Δευτέρα στην Άρτα. Οι δύο,κατά τεκμήριο, καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ΑΓΣΙ και Νικόπολη, δικαιολόγησαν πλήρως την παρουσία τους στον τελικό που είχε τα πάντα.

Ο ΑΓΣΙ προηγήθηκε 18-11 και στο ημίχρονο 24-20. Η Νικόπολη αντέδρασε, πέρασε μπροστά στο 30’ 36-32 και στο 33’ 41-32. Με ένα επιμέρους σκορ 13-2 ο ΑΓΣΙ βρέθηκε προηγούμενος 45-43 Στο 1’.30’’πριν τη λήξη ισοφαρίστηκε και δέχθηκε τρίποντο στα 37’’(45-48). Στα 11’’ το σκορ γίνεται 47-48 και στα 6΄΄ μετά από κλέψιμο γίνεται λάθος πάσα και η νίκη καταλήγει στα …χέρια της Νικόπολης.

Ο ΑΓΣΙ, παρά τη μεγάλη θέληση για την νίκη, είχε απογοητευτικά ποσοστά στις βολές (18 χαμένες), ενώ καταλυτική για την έκβαση του αγώνα ήταν η απουσία, λόγω τραυματισμού, του Γιώργου Χαρίτου.

Ο ΑΓΣΙ συγχαίρει την Νικόπολη και εύχεται τα καλύτερα στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ευχαριστίες του ΑΓΣΙ

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Βασίλη Τσαμπαλά και όλα τα παιδιά της ομάδας μας που για μία ακόμη φορά κράτησαν τη σημαία του ΑΓΣΙ ψηλά! Είναι βέβαιο ότι η σκληρή δουλειά και οι ώρες που αφιέρωσαν για την προπόνηση θα είναι η “προίκα” για την αθλητική σταδιοδρομία τους που τώρα ξεκινάει!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ!
Keep going!!!”