Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πολίχνης. Πρόκειται για ένα Αθλητικό τουρνουά που αποτελεί μια γιορτή για τη διάδοση του αθλήματος. Ανάμεσα στα σωματεία συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Ιωαννίνων με συνολικά 7 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών. Οι αθλητές του Γιαννιώτικου Συλλόγου Νίκη αγωνίστηκαν με πάθος και διακρίθηκαν για την προσπάθειά τους ανεβαίνοντας όλοι τους ένα σκαλί του βάθρου παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα :

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια: ΓΚΟΓΚΑ ΙΩΑΝΝΑ. Το «χρυσό» κορίτσι του Συλλόγου μετά από δύσκολους αγώνες που κρίθηκαν κυριολεκτικά στον πόντο κυριάρχησε ανεβαίνοντας στο υψηλότερο βάθρο νικητών. Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο του νεοσύστατου συλλόγου μας που αποτελεί την ουσιαστική νίκη για τους κόπους και τις άξιες προσπάθειες των αθλητών μας.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν  οι αθλητές : ΚΟΣΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ΝΟΥΣΗΣ ΙΑΣΩΝ. Οι ανωτέρω αθλητές σημείωσαν εξαιρετική εμφάνιση φτάνοντας πολύ κοντά στο χρυσό ωστόσο στον τελικό οι αθλητές δεν κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά και παρέμειναν στην δεύτερη θέση.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: ΨΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΒΛΑΧΟΣ και ΝΕΦΕΛΗ ΤΣΩΛΗ. Οι γιαννιώτες αθλητές ανεξαρτήτου αποτελέσματος κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων μας.

Εξαιρετική εμφάνιση, μένοντας στην πέμπτη θέση, πραγματοποίησε και ο αθλητής του Συλλόγου ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΑΣ στην κατηγορία -52 κιλά Παίδων. Αν και ο Γιαννιώτης αθλητής του Συλλόγου δεν κατάφερε να επικρατήσει στην κατηγορία του λόγω απειρίας, ωστόσο αγωνίστηκε με ψυχή και στάθηκε επάξια στο αγωνιστικό τερέν.

Η προπονήτρια του Συλλόγου κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΙΣ, συνεχάρη αρχικά τους αθλητές και αθλήτριες της για τις επιτυχίες τους και κατόπιν τον Διοργανωτή Σύλλογο Α.Σ. Πολίχνης για την πετυχημένη διοργάνωση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος και δήλωσε: «Η εμφάνιση των αθλητών μου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική αποδεικνύοντας την άνοδο του Συλλόγου μας. Ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ανέβηκε για πρώτη φορά στο υψηλότερο βάθρο. Η γιαννιώτισσα αθλήτρια Γκόγκα Ιωάννα έκανε την αγωνιστική υπέρβαση αφήνοντας υποσχέσεις για ένα πολλά υποσχόμενο αθλητικό μέλλον. Είμαι πολύ περήφανη και ικανοποιημένη από όλους τους αθλητές και αθλήτριές μου οι οποίοι για ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η προσπάθεια που καταβάλλεται ανεξαρτήτου αποτελέσματος είναι για εμάς η ουσιαστική ΝΙΚΗ ενισχύοντας την δύναμή μας και την ψυχολογία μας για επερχόμενες επιτυχίες.

Ο Επόμενος στόχος μας είναι η συμμετοχή μας και η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας στην αγωνιστική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 8 Ιουνίου 2019 όπου θα συμμετάσχουν οι λιλιπούτειοι αθλητές – αθλήτριες καθώς και οι νέοι αθλητές – αθλήτριες με σκοπό την πρώτη γνωριμία τους με την αγωνιστική πτυχή του αθλήματος.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών μου που εκτός από το να υποστηρίζουν ενεργά και να συμπαραστέκονται στα παιδιά τους προσφέρουν την βοήθειά τους με κάθε τρόπο ουσιαστικά στο έργο μου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και η προπονήτρια  εύχονται ολόψυχα στους αθλητές τους ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! Ο Σύλλογος Νίκη θα συνεχίσει το έργο του με μοναδικό γνώμονα τη αγάπη για τα παιδιά..!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ