image description

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ της Hall Of Brands Α’ ερασιτεχνικής και των πλέι-οφ της Maison Β’ ερασιτεχνικής θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο που διανύουμε.

Ανοιχτοί λογαριασμοί υπάρχουν στην Α’ κατηγορία μετά το ισόπαλο 0-0 της Κόνιτσας με το Νησί και το κυριακάτικο παιχνίδι (ΠΕΑΚΙ, 17:30) Ζωοδόχου –Αετού Νήσου είναι must win για τη Ζωοδόχο, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είναι η «άτυχη» των αγώνων κατάταξης και θα υποβιβαστεί.

Στον Α’ Όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής η Κρύα, που με το «καλημέρα» έδειξε ότι είναι το φαβορί επανόδου στην Α’ κατηγορία, περιμένει την εξέλιξη της μονομαχίας Πωγωνάτου-Σταυρακίου (Σάββατο, ώρα 17:00, γήπεδο Ασβεστοχωρίου), με τον Πωγωνάτο να είναι αδιάφορος, οπότε το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο από την πλευρά του Σταυρακίου.

Τέλος, στον Β’ Όμιλο το Ασβεστοχώρι έφερε τα πάνω-κάτω στους αγώνες κατάταξης με τη νίκη επί της Κόντσικας και αν καταφέρει να επαναλάβει ένα τέτοιο αποτέλεσμα και με τον Βοτανικό την Κυριακή (17:30, γήπεδο «Γ. Πρίσκας» Περάματος), τότε θα πανηγυρίσει από αυτήν την Κυριακή την άνοδο. Ο Βοτανικός από την πλευρά του έχει την ευκαιρία να κάνει εκείνος την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για την Α’ Ερασιτεχνική.

Οι βαθμολογίες

Α’ Ερασιτεχνική

Πίνδος Κόνιτσας 3 (1 ματς)

Νησί 1 (0 ματς)

Ζωοδόχος 1 (1 ματς)

Β’ Ερασιτεχνική, Α’ Όμιλος

Κρύα 5 (σε 1 ματς)

Σταυράκι 1 (σε 0 ματς)

Πωγωνάτος 0 (σε 1 ματς)

Β’ Ερασιτεχνική, Β’ Όμιλος

Ασβεστοχώρι 3 (σε 1 ματς)

Κόντσικα 2 (σε 1 ματς)

Βοτανικός 1 (σε 0 ματς)