image description

Πέφτει η αυλαία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ, με δύο εισιτήρια ανόδου να εκκρεμούν στους αγώνες play-offs της Β’ ερασιτεχνικής.

Στον Α’ Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής το Σταυράκι ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου στις 17:30, υποδέχεται την Κρύα. Μία από τις δύο ομάδες στο τέλος του παιχνιδιού θα πανηγυρίσει την άνοδο. Η Κρύα παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ το Σταυράκι θέλει μόνο νίκη.

Στον Β’ Όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής ο Ολυμπιακός Βοτανικού είναι τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο «Γ. Πρίσκας» (17:30) του Περάματος στο ντέρμπι με την Κόντσικα. Είναι ο πιο ανοιχτός όμιλος, αφού κάθε ένα από τα 3 αποτελέσματα αναδεικνύει διαφορετική ομάδα που παίρνει την άνοδο. Αν υπάρξει νικητής, ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία ο νικητής, αν το ματς λήξει ισόπαλο, τότε ανεβαίνει το Ασβεστοχώρι!

Τέλος, στο ματς play-out της Α’ Ερασιτεχνικής ανάμεσα σε Νησί και Πίνδο Κόνιτσας, οι δύο ομάδες δεν «καίγονται» για κάποιο αποτέλεσμα σήμερα στις 17:30 στο ΠΕΑΚΙ, αφού σώθηκαν και οι δύο και υποβιβάστηκε ο Πωγωνάτος.

Οι βαθμολογίες

Α’ Ερασιτεχνική

Νησί 4 (1 ματς)

Πίνδος Κόνιτσας 3 (1 ματς)

Ζωοδόχος 1 (2 ματς)

Β’ Ερασιτεχνική, Α’ Όμιλος

Κρύα 5 (σε 1 ματς)

Σταυράκι 4 (σε 1 ματς)

Πωγωνάτος 0 (σε 2 ματς)

Β’ Ερασιτεχνική, Β’ Όμιλος

Ασβεστοχώρι 4 (σε 2 ματς)

Κόντσικα 2 (σε 1 ματς)

Βοτανικός 2 (σε 1 ματς)