Στον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου κατέληξε ο Απόλλων Σμύρνης! Η διοίκηση του συλλόγου τα βρήκε σε όλα με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος και θα πάρει ένα… σούπερ συμβόλαιο αναλογικά και με τα δεδομένα της κατηγορίας (σσ. Super League 2). Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στις 180 χιλιάδες ευρώ, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να «πληρώνει» το όνομα που έχει ο Έλληνας τεχνικός στην πιάτσα και την εμπειρία του.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Παπαδόπουλο πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο υπήρξε ένα «πάγωμα» στις διαπραγματεύσεις καθώς ο έμπειρος τεχνικός μιλούσε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο δεν τα βρήκε εν τέλει. Ο Παπαδόπουλος ήταν εξ αρχής το πρώτο όνομα στην λίστα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ερχόταν… δεύτερος.

Κάπως έτσι, όλα δείχνουν πως απομένει μόνο η ανακοίνωση για τον Παπαδόπουλο, ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί στα γραφεία του συλλόγου όπως και ο Αντώνης Μανίκας ως τεχνικός διευθυντής και ο Γιώργος Γεωργίου ως πρόεδρος.

Την ίδια ώρα, ο Παπαδόπουλος θα αρχίσει και το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα περίοδο με στόχο την επάνοδο στην Super League, με τον Νίκο Ζιαμπάρη να φαίνεται πως αποτελεί από τις πρώτες επιλογές του νέου προπονητή.

[Πηγή: sport-fm.gr]