Ο Νίκος Κουσκουνάς, πρώτος σκόρερ των Τρικάλων και της Football League με 18 γκολ ως τώρα φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα ο κ. Πετράκης τον είδε αγωνιζόμενο σε πρόσφατο παιχνίδι των Τρικάλων στο Αίγιο.

Σύμφωνα με το site trikalascore.gr είναι πιθανό ο παίκτης να συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον από ομάδες της Super League.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας των Τρικάλων:

Σε προηγούμενο άρθρο διαβάσατε για το ενδιαφέρον τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Πετράκη για ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Τρίκαλα, τον οποίο μάλιστα πήγε να δει στο Αίγιο την Κυριακή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι πιθανότατα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και της Football League Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος λόγω της εξαιρετικής χρονιάς που πραγματοποιεί φέτος στα Τρίκαλα φαίνεται ότι αυτό το Καλοκαίρι θα αποτελέσει μήλον της έριδος για αρκετές ομάδας ακόμη και της Σούπερλιγκ.

Βέβαια, το να αποχωρήσει από τα Τρίκαλα δεν είναι και τόσο εύκολο, δεδομένου ότι έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει πολύ καλή σχέση, τόσο με το μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Γιαλιά, όσο και με το γιό του Γιώργο.