image description

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου ήταν γεμάτο αγώνες πινγκ-πονγκ και όμορφο θέαμα στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας, όπου και διεξήχθη το 4ο  τουρνουά πινγκ-πονγκ βετεράνων και ανεξάρτητων Βορ. Ελλάδος.

Επιτυχημένο από κάθε άποψη, όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για τη εξαιρετική διοργάνωση.   Με 72 τελικά συμμετοχές διεξήχθη το 4ο τουρνουά , ένας θεσμός εξαιρετικός, που διαφημίζει το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και δημιουργεί νέους φίλους του αθλήματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Ζίτσας για τη  βοήθεια και τη συμπαράσταση του στη πραγματοποίηση της εν λόγω διοργάνωσης, αλλά και σε όλους τους χορηγούς, τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, την εταιρεία dole,  το super market Μάρος , την εταιρεία ΒΙΚΟΣ, το ζαχαροπλαστείο Ήπειρος Γη.

Στο αγωνιστικό μέρος ,το Σάββατο 18/5 διεξήχθησαν τα  ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ όλων των ηλικιακών κατηγοριών και τη Κυριακή 19/5 τα ΔΙΠΛΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ βετεράνων και ανεξάρτητων χωριστά. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί υπήρξαν οι αθλητές των Ιωαννίνων σε όλες τις κατηγορίες ανεξάρτητα αν έφτασαν στα μετάλλια ή όχι. Μάλιστα στο διπλό αγώνισμα των ανεξάρτητων τα τρία (3) από τα τέσσερα (4) ζευγάρια των ημιτελικών ήταν από τα Γιάννινα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τους Γιαννιώτες αθλητές,  που έφτασαν στα μετάλλια:

Κατηγορία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  18-39

3ος  (Χάλκινο μετάλλιο)      Παντελής    Χαρακλιάς

Κατηγορία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  50-59

2ος   (Ασημένιο μετάλλιο)  Βασίλειος   Σιχλιμοίρης

3ος   ( Χάλκινο   μετάλλιο)  Νικόλαος    Βραζιτούλης

Κατηγορία ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ      50-59

1ος   (Χρυσό μετάλλιο)        Θεολόγος   Καπετανίδης

ΔΙΠΛΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

2ΟΙ  (Ασημένιο μετάλλιο)    Βασίλειος  Σιχλιμοίρης / Νίκος Νικολάου

3οι  ( Χάλκινο μετάλλιο )     Κωνσταντίνος  Χρήστου/ Άγγελος  Κοσμάς

3οι   (Χάλκινο μετάλλιο )     Νίκος    Βραζιτούλης /  Χρήστος  Καρατζένης