image description

Ο Απόλλων ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας και οι Νίκος Παπαδόπουλος, Αντώνης Μανίκας και Γιώργος Γεωργίου αναζητούν τους ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ για τη νέα περίοδο.

Πέραν των περιπτώσεων του Νίκου Ζιαμπάρη και του Λεφτέρη Ιντζόγλου, οι οποίοι δεδομένα απασχολούν τον Απόλλωνα και ο Νίκος Παπαδόπουλος επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου μαζί τους, ο Έλληνας τεχνικός έχει στην λίστα του ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα για έναν ακόμη χρόνο αλλά είναι πολύ πιθανό να το λύσει και η Ελαφρά Ταξιαρχία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, επιθυμεί να τον κάνει δικό της.

Πέραν των παικτών που θα αποκτηθούν, στο ρόστερ όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν οι Αστράς, Βαφέας, Στάθης, Ρώσση οι οποίοι ήταν και στην χθεσινή παρουσίαση των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την ίδια ώρα, η παραμονή του Μιχάλη Κύργια, του ποδοσφαιριστή που έχει… δέσει το όνομά του με την Ελαφρά Ταξιαρχία καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της σε όλες τις κατηγορίες, είναι στον αέρα με τον Νίκο Παπαδόπουλο να παίρνει την τελική απόφαση.

[Πηγή: sport-fm.gr]