Η ομάδα της Ριζούπολης τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του προέδρου της στον ΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος δήλωσε ότι οι ΠΑΕ Ξάνθη και Παναιτωλικός ανήκουν πλέον στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκαθάρισε πως οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου είναι προσωπικές και δεν ταυτίζονται σε καμία περίπτωση με την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται».

Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, είπε: «Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια.

Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε».

Ο ΠΑΟΚ θα υποβάλει αγωγές και μηνύσεις ως επόμενη κίνηση στα όσα ειπώθηκαν.