image description

Τελετή βράβευσης υποστηρικτών του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και των αθλητριών του γυναικείου τμήματος διοργάνωσε ο Α.Ο. Ανατολής την Τετάρτη 29-05-2019 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου.

Σε μια όμορφη εκδήλωση η διοίκηση – γονείς του τμήματος κοριτσιών είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τους στόχους και την πορεία του γυναικείου τμήματος. Επιπλέον βράβευσαν:

  • Την Ε.Π.Σ. Ηπείρου για την μεγάλη της υποστήριξη στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στα νεαρά κορίτσια με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου τον Οκτώβριο 2018 στην Πλατεία Μαβίλη Ιωαννίνων στον Μώλο.
    Ο υπεύθυνος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου  της Ε.Π.Σ.Ηπ. κ. Στέφανος Μιχάλης δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της Ε.Π.Σ.Ηπ. στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Έδωσε συγχαρητήρια στις δυο γυναικείες ομάδες των Ιωαννίνων, την Προοδευτική Περάματος και τον Α.Ο. Ανατολής. Προέτρεψε δε και περισσότερες κοπέλες να δοκιμάσουν την άθληση στο ποδόσφαιρο όπως γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο άλλωστε, χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις.
  • Τη βιομηχανία αλουμινίου Τζιρακιάν – Προφίλ – Europa για την ευρύτερη υποστήριξή της στο γυναικείο ποδόσφαιρο και στις αθλητικές δράσεις της χώρας μας.
    Την εταιρεία εκπροσώπησε η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της EuropaProfil κα. Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν που ταξίδεψε αυθημερόν στα Ιωάννινα για να παραβρεθεί στην εκδήλωση. Στις δηλώσεις της χαιρέτησε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητριών, των γονέων και των προπονητών του τμήματος. Προέτρεψε τα νεαρά κορίτσια να αθλούνται με ήθος και συνέπεια και να ζήσουν την παιδική τους ηλικία με υγεία και χαρά. Σημείωσε δε, πως η EuropaProfil, στέκεται δίπλα στην κοινωνία υποστηρίζοντας τις προσπάθειες της νεολαίας για άθληση, την παιδεία, καθώς και τις ανάγκες ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
  • Την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, που αφιλοκερδώς φέτος και τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενεί δωρεάν στους αγώνες κορίτσια και αγόρια αθλητικών ακαδημιών, σχολείων και ιδρυμάτων.
    Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ κ. Κώστας Πεδιαδιτάκης δήλωσε πως είναι χαρά και τιμή για την οικογένεια του ΠΑΣ να φιλοξενεί και να στηρίζει τα νέα τα παιδιά της Ηπείρου στους αγώνες της ομάδας. Χρειάζεται τα νεαρά παιδιά να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό και να προσπαθούν πάντα να βελτιώνονται. Σημείωσε τέλος πως η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και να στηρίζει τις προσπάθειές τους.
  • Τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη Α.Ε. για την προσφορά της στον αθλητισμό της περιοχής της Ηπείρου.
    Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος μάρκετινγκ κ. Ιωάννης Κεΐσογλου δήλωσε πως η Δωδώνη στηρίζει τις προσπάθειες, πρωτοβουλίες και δράσεις στους τομείς που προάγουν τον αθλητισμό, την παιδεία, την καινοτομία, την έρευνα καθώς και την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
  • Την ιατρό παθολόγο κα. Χρύσα Παπαθεοδώρου για την υποστήριξή της στις νεαρές αθλήτριες.
    Η κα Παπαθεοδώρου εξήρε το ήθος των αθλητριών και τις παρότρυνε να γυμνάζονται με προσοχή και γνώμονα την υγεία.
  • Την πρώτη σκόρερ της ομάδας Αιμιλία Δασκάλου.
    Η 14χρονη Αιμιλία εμφανώς συγκινημένη αφιέρωσε το βραβείο στις συναθλήτριές της μιας και όλες μαζί οι αθλήτριες συναγωνίστηκαν στο γήπεδο.

Όλες οι βραβεύσεις έγιναν από τις νεαρές αθλήτριες – μαθήτριες δημοτικού του τμήματος υποδομών του Α.Ο. Ανατολής που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια η κα. Κεβορκιάν από την EuropaProfil και ο κ. Μιχάλης από την Ε.Π.Σ.Ηπ. βράβευσαν με μετάλλια τις αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος και του τμήματος υποδομών για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2018-2019.

Η εκδήλωση έκλεισε με όμορφα βίντεο από τους αγώνες και τις δράσεις της ομάδας.

Η νεανική ομάδα του Α.Ο. Ανατολής με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 15 ετών, δίνει τη δυνατότητα στα νεαρά κορίτσια να αθληθούν στο ποδόσφαιρο, να γνωρίσουν τη χαρά της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας προοδεύοντας στο άθλημα. Διαθέτει μάλιστα τμήμα ποδοσφαίρου κοριτσιών Δημοτικού, αποτελώντας επένδυση και υπόσχεση για το μέλλον του αθλήματος.

Το τμήμα Γυναικών του Α.Ο. Ανατολής συγκροτήθηκε εξ αρχής από γονείς που ενδιαφέρονταν να δώσουν υγιή διέξοδο στα παιδιά τους στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Πάνω σε αυτή τη βάση συνεχίζει να λειτουργεί για να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες για τα νεαρά κορίτσια τους να αθληθούν στο άθλημα που αγαπάνε.

Φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άλμπουμ στο Facebook.