image description

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε για τα τμήματα μπάσκετ του ΑΓΣΙ και η διοίκηση έκανε τον απολογισμό της:

Η αγωνιστική περίοδος μόλις τελείωσε για τον σύλλογο μας και όπως κάθε χρόνο γίνεται το καθιερωμένο ‘ταμείο’ για τα αγωνιστικά τμήματα μας. .

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 βρίσκει :
Α. Την ανδρική ομάδα στην Γ’ εθνική κατηγορία και στην καλύτερη θέση (4η) στα πέντε τελευταία χρόνια με το καλύτερο ρεκόρ (17 νίκες – 7 ήττες) ,να περιμένει τις εξελίξεις λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης.
Β. Την δεύτερη ομάδα μας (Under 20) να κάνει μία αξιόλογη πορεία στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ,τερματίζοντας εύκολα στην μέση της βαθμολογίας και δίνοντας συγχρόνως τη ευκαιρία σε μία πλειάδα μικρών, ηλικιακά, παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας να παραμένουν ενεργοί συμμετέχοντας στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της ένωσης.
Γ. Την εφηβική ομάδα να φθάνει στον ημιτελικό της διοργάνωσης.
Δ. Την παιδική ομάδα, κόντρα στα προβλήματα που αντιμετώπισε, να φθάνει στον τελικό και να χάνει από την Πρέβεζα (47-48), ενώ με την δεύτερη ομάδα δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετα παιδιά, να συμμετάσχουν σε αγώνες.
Ε. Την μία από τις δύο ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά προμίνι (2006) να φθάνει στα προημιτελικά.
Ζ. Την μία από τις δύο ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά μίνι (2005)να παίρνει αήττητη τον τίτλο.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ TMHMΑ:
Σε διαδικασία πλήρους ανάπτυξης βρίσκονται όλα τα τμήματα με την ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα μας να βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος και να παίρνει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις, νεαρές κυρίως, αθλήτριες να αποκομίσουν σοβαρές εμπειρίες και παραστάσεις!
Στα ηλικιακά τμήματα, οι νεάνιδες οι κορασίδες και τα τμήματα μίνι συμμετείχαν σε όλα τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ έχοντας αξιόλογη πορεία!
Συνοπτικά τα 14 αγωνιστικά τμήματά μας έδωσαν πάνω από 210 αγώνες, αριθμό που συνιστά επίτευγμα λαμβανομένων υπ΄όψιν των συνθηκών και του μεγάλου κόστους μεταφοράς για τους εκτός έδρας αγώνες.
Στον επίλογο του απολογισμού οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:

Τους προπονητές μας:
Χρήστο Μπέγκα, Θανάση Κοντό, Βαγγέλη Αυγερινό, Νίκο Κωστόπουλο, Ετεοκλή Εξαρχόπουλο, Πέτρο Χρήστου, Κώστα Φίλιο, Βασίλη Τσαμπαλά, Αγγελο Κούκη, Σωτήρη Γιάτσο, Δήμο Θώμο και τον προπονητή της Α’ ομάδας Σοφοκλή Τσουκανέλη. Η προπονητική και η παιδαγωγική του επάρκεια αποτελούν,ασφαλώς,το σημείο αναφοράς της πετυχημένης λειτουργίας του συλλόγου.

Τους γονείς που για δεκαετίες εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο προπονητικό πρόγραμμα του ΑΓΣΙ,συμπαρίστανται στην προσπάθεια μας, βλέπουν με κατανόηση τα αναπόφευκτα προβλήματα που δημιουργούνται από την επάρκεια και την ποιότητα των αγωνιστικών χώρων και βοηθούν με κάθε τρόπο!