Το 10ο ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP ανοίγει και φέτος τις πύλες του να υποδεχτεί μικρούς και μεγαλύτερους φίλους και φίλες της πορτοκαλί θεάς και του αθλητισμού.
Η διοργάνωση φιλοξενείται και φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας από 24 έως και 28 Ιουνίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3-16 ετών.
Κάθε πρωί από τις 08.30-13.30 και κάθε απόγευμα από τις 17.30-20.30, έλα να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες, να γνωρίσεις από κοντά επαγγελματίες προπονητές και καλαθοσφαιριστές προσκεκλημένους του camp, να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς, να παίξεις σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά 3οn3, να προπονηθείς στο άθλημα του μπάσκετ και να βελτιώσεις την τεχνική σου και πάνω από όλα … να περάσεις μαγικές και υπέροχες στιγμές!
Οι διοργανωτές του camp ετοιμάζουν για μία ακόμη χρονιά πολλές εκπλήξεις, ενώ τα ονόματα των καλεσμένων του θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Πιστός ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως πάντα και στο κοινωνικό του έργο, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια πολύ χαμηλό κόστος συμμετοχής για το basketball camp, ενώ και φέτος αναμένεται να κληρωθούν μεγάλα δώρα για τους συμμετέχοντες.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν …
Κλείσε και συ τη θέση σου στο event του καλοκαιριού!!!
Πληροφορίες-εγγραφές: Αναστασίου Δημήτρης 6973782970

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ