image description

Στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «TourNatur», που διοργανώνεται στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας, θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού η οποία αναπτύσσεται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς στην Ήπειρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Όπως και πέρυσι, η Περιφέρεια Ηπείρου προγραμματίζει επαγγελματικές συναντήσεις (b2b) για τους επιχειρηματίες της Ηπείρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο περίπτερό της.

Η «TourNatur» είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη. Δίνει τη δυνατότητα στον Εκθέτη και τον εν δυνάμει επισκέπτη από τη Γερμανία – που αποτελεί και την αγορά/ στόχο για την Ήπειρο – ιδίως σε αυτό το είδος τουρισμού, για απευθείας ή προγραμματισμένη επαφή και συζήτηση για τα ειδικά πακέτα, τις προσφορές και τις δυνατότητες προσαρμογής των προσφερομένων υπηρεσιών.

Το 2018 οι εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και οι εκπρόσωποι της είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές Εναλλακτικού Τουρισμού της Ηπείρου, ως προορισμό για όλο το χρόνο, και του εξαιρετικού συνδυασμού βουνού και θάλασσας για όλες τις δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, αναρρίχηση, rafting, kayak, campervan κ.ά.

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της επαγγελματίες και φορείς της Ηπείρου, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση, και να προγραμματίsει επαγγελματικές συναντήσεις (b2b).

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να γίνει εγγράφως το αργότερο ως την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019  στο e-mail: [email protected]   (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα). Πληροφορίες: τηλ 2651087243, 2651087142.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα πρέπει να είναι στη γερμανική γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην αγγλική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική) και σε καθορισμένες ποσότητες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τρόπο ώστε να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 11.00 π.μ.. Περισσότερες πληροφορίες  για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο : www.tournatur.com