ON DEMAND
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Θα παραδώσει κι άλλα έργα η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ πριν τη λήξη της θητείας της

Η θητεία της τελειώνει (όχι λόγω εκλογών, αλλά γιατί τον Ιούνιο ολοκληρώνεται ούτως ή άλλως η διετής θητεία της) και η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ τρέχει να προλάβει ακόμα και τώρα να παραδώσει νέα έργα που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Λιμνοπούλας.

Τις ημέρες αυτές η κακοκαιρία δεν επιτρέπει να τρέξουν πιο γρήγορα έργα αναβάθμισης των γηπέδων τένις και χάντμπολ στο πρώην ΕΑΝΚΙ, ωστόσο είναι θέμα λίγων ημερών να αποκτήσουν κι αυτά τα γήπεδα πλαστικό τερέν, όπως τα γήπεδα μπάσκετ που έγιναν στο Πανηπειρωτικό και μπροστά από το κλειστό της Λιμνοπούλας.

image description

Επίσης, στα πλάνα είναι να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες για αντικατάσταση των μικρών πλαστικών γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ, που ήταν σε άθλια κατάσταση, καθώς από τα εγκαίνια του Σταδίου ουδέποτε αλλάχτηκαν, ενώ οριακά ίσως ολοκληρωθεί και η διαδικασία προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα στο “Ζωσιμάδες”.

Μοιράσου: