Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων μετά τις επιτυχίες από την Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη επί ένα τριήμερο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που συνέβαλαν τα μέγιστα.

Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζουμε τις από καρδιάς ευχαριστίες μας προς το Ιπποκράτειο Κέντρο Ιωαννίνων, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Ιωαννίνων, την εταιρία αθλητικών ειδών «Zisis Sport», καθώς και προς τα Olympus Plaza Food Parks για την πολύτιμη στήριξη που παρείχαν στο σωματείο μας στο πλαίσιο του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

noi-sxoinias-2016-1

Η χορηγική ενίσχυση και συνδρομή των παραπάνω φορέων και εταιριών προς τον Ν.Ο.Ι. στη μάχη που έδωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η οποία προσφέρθηκε μέσα σε ομολογουμένως πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες όπως είναι οι παρούσες, υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική για μας και συνέβαλε αποφασιστικά στην προσπάθειά μας αλλά και στην επιτυχία του σωματείου στους πρόσφατους αγώνες.

Εκφράζουμε ξανά την ευγνωμοσύνη μας και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασία μας και σε αντίστοιχες μελλοντικές διοργανώσεις.