Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησε, ως όφειλε, έναν από τους ποδοσφαιριστές της που έγραψε πολύ μεγάλη ιστορία με 15 χρόνια προσφοράς στην ομάδα ως επαγγελματίας και πολλά ακόμα ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αφού ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ερασιτέχνη ΠΑΣ. Ο Αλέξης Μιχαήλ δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ των “κυανόλευκων” και δεν θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αφού ήταν δική του επιλογή να αποχωρήσει από την ομάδα και να κλείσει αυτόν τον μεγάλο κύκλο, κάτι στο οποίο συναίνεσε τελικά και η ΠΑΕ.

Από την ομάδα εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση, η οποία ευχαριστεί τον Μιχαήλ και ανανεώνει το ραντεβού για το μέλλον, ίσως από κάποιο άλλο πόστο.

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Μιχαήλ.

Για 15 χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στην επαγγελματική ομάδα του Π.Α.Σ. αλλά και από μικρότερος ξεκινώντας από της ακαδημίες και τον Ερασιτέχνη.

Προσέφερε τα μέγιστα με το χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του και θα μείνει στην ιστορία για το 1ο goal του Π.Α.Σ., σε ευρωπαϊκή διοργάνωση απέναντι στην Οντ Γκρένλαντ αλλά και για τις πάνω από 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Π.Α.Σ. στη μεγάλη κατηγορία.

Αλέξη σε ευχαριστούμε για όλα και όπως είπες και εσύ “Δε θα πούμε αντίο αλλά ‘εις το επανιδείν’, γιατί από το σπίτι του δεν φεύγει ποτέ κανείς”.