Δεν φαίνεται να πείστηκαν για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής οργανωμένοι οπαδοί, αλλά και παίκτες. Σε ανακοίνωσή τους οι Nortenos τονίζουν ότι δεν έγιναν “σοφότεροι” από τις συνομιλίες τους με τον κ. Καλογερόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Nortenos»:

«Κάναμε μεγάλα όνειρα με μικρούς και αποδεδειγμένα, δολοπλόκους ανθρώπους. Ανθρώπους που ποτέ δεν αγάπησαν την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ.

Εγωιστές ανθρώπους, οι οποίοι εγκαταλείποντας την προσπάθεια κινήθηκαν με μόνο γνώμονα την εκδίκησή, προς την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και την Πάτρα. Αυτοί που έκαναν περιουσίες, από όλους εμάς.

Το καρκίνωμα της Ερασιτεχνικής, είναι ενα καλά εκπαιδευμένο υπάκουο σκυλάκι. Άνθρωποι υποτακτικοί χωρίς όραμα και καμιά διάθεση υπεράσπισης της Ιδέας.

Οι διαπιστώσεις δεν είναι αυθαίρετες. Επιβεβαιώνονται, απο τα γεγονότα. Είχαμε και μια πρώτη κουβέντα με τον κύριο Καλογερόπουλο. Δεν γίναμε σοφότεροι σε κανένα ζήτημα.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ είναι Ιδέα για εμάς και την υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάτω από πολύ δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, που ο απλός κόσμος, δεν μπορεί να γνωρίζει. Αντέχουμε!!!

Ελπίζουμε, η επόμενη κατηγορία να μην είναι κάποια σκαλοπάτια προς τα κάτω…ΥΓ. Σήμερα, ήταν να κατατεθούν Ασφαλιστικά μέτρα από κάποιον μέτοχο. Τσάμπα καίει η λάμπα;

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ».

Θυμίζουμε ότι πέντε παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει από την Παναχαική που θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της.

Αυτοί είναι οι Μπαστακός, Φουρλάνος, Σωτηράκος, Πολυχρόνης , Κολοβούρης που αποτελούν παρελθόν, ενώ είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες όπως ο Νίκος Λουμπαρδέας.