image description

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής ανακοινώνει τη μετάθεση της ημερομηνίας της  εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου για την Τετάρτη 19-06-2019 στις 18:00 στην αίθουσα της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου. Αν δεν σημειωθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και τόπο στις 19:00.

Τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας του Κ16 και Κ14Α του Α.Ο. Ανατολής – ΑΕΚ F.C. Development Network προκρίθηκαν στους τελικούς των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ηπείρου την Τρίτη 11-06 και την Τετάρτη 12-06 αντίστοιχα στις 18:30. Δεδομένου πως οι φίλοι του Σωματείου του Α.Ο. Ανατολής θα θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των νεαρών αθλητών των υποδομών μας, κρίθηκε σκόπιμη η μετάθεση της ημερομηνίας της Γ.Σ. κατά μια εβδομάδα.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε επιπλέον να εκφράσει τα συγχαρητήρια του προς όλους του νεαρούς αθλητές, τους γονείς τους, τους προπονητές και τα Σωματεία που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι όλοι νικητές έχοντας κερδίσει την υγεία τους και τη χαρά του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Σε ένα πρωτάθλημα που έχει το όνομα του τόσο άδικα χαμένου αθλητή του Π.Α.Ο. Ασβεστοχωρίου Στέφανου Γεράση, ας τιμήσουμε τη μνήμη του και να εκτιμήσουμε την ευκαιρία που έχουμε να χαιρόμαστε το άθλημα που αγαπάμε.

Τέλος το Δ.Σ., θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στη διοργανώτρια αρχή για την άρτια και άψογη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομών όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής