image description

Στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση θα συμμετάσχει ο Θέμης Τζημόπουλος, που θα είναι ένας από τους 23 παίκτες της Εθνικής ομάδας της Νέας Ζηλανδίας που θα λάβει μέρος στο κύπελλο Εθνών της Ωκεανίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην εξωτική Παπούα Νέα Γουινέα, Βόρεια της Αυστραλίας!

Ο Άντονι Χάντσον ανακοίνωσε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας την αποστολή της Εθνικής ομάδας, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Κοζανίτη αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρχικά η Εθνική Νέας Ζηλανδίας θα δώσει 3 φιλικά ματς με ομάδες της Αυστραλίας στο Μπρισμπέιν. Την Τετάρτη 18 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την Western Pride FC. Την Κυριακή 22 Μαΐου τους Redlands United και την Τρίτη 24 Μαΐου την Brisbane City. Μόνο το πρώτο ματς θα είναι ανοιχτό για φιλάθλους και δημοσιογράφους, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια θα είναι μόνο για το προπονητικό επιτελείο της Νέας Ζηλανδίας.

tzhmopoylos-ethnikh-1

Το κύπελλο Εθνών της Ωκεανίας, όπως ήδη αναφέραμε, θα διεξαχθεί στην Παπούα Νέα Γουινέα από 28 Μαΐου ως 11 Ιουνίου και η Νέα Ζηλανδία θα αγωνιστεί στις 28 Μαΐου με τα νησιά Φίτζι, στις 31 Μαΐου με το Βανουάτου και στις 4 Ιουνίου με τα Νησιά του Σολομώντα. Στην επόμενη φάση περνάνε οι δύο πρώτοι των δύο ομίλων. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 8 Ιουνίου και ο τελικός στις 11 Ιουνίου. Ο νικητής θα προκριθεί στο Confederations Cup της Ρωσίας το οποίο θα γίνει το 2017.