Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε η αγωνιστική συνάντηση Tae Kwon Do I.T.F. (JUNIOR CUP 2019) που διοργανώθηκε από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  «ΑΤΛΑΣ» με τη συμμετοχή 30 Αθλητικών Σωματείων όπου και αγωνίστηκαν περίπου 250 παιδιά χωρισμένα σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία, τα κιλά και την αγωνιστική εμπειρία .

Το τουρνουά Tae Kwon Do ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (08/06/2019) και ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλειο.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Ιωαννίνων συμμετείχε με 17 αθλητές – αθλήτριες ηλικίας από 5 έως 11 χρονών οι οποίοι αποκόμισαν ιδιαίτερες αθλητικές εμπειρίες και βραβεύτηκαν με μετάλλιο και δίπλωμα.

Πιο αναλυτικά συμμετείχαν οι αθλητές:

Κωνσταντίνος Κοσμάς, Φίλιππος Παλαιοπάνος, Σταύρος Κρικώνης, Ψήνας Γεώργιος, Φίλιππος Κοσμάς, Λάμπρος Σιδέρης, Νικόλαος Αγγέλης, Αλέξανδρος Μαμακής, Κωνσταντίνος Κωνής, Ελευθέριος Διαμάντης, Δημήτριος Σιαμάνης, Χριστόφορος Ρεΐσης και Ιάσων Νούσης.

Και οι αθλήτριες:

 Βασιλική Νέσση, Αδαμαντία Γκρεμότση, Θεοδοσία – Μιχαέλα Ζήση και Ιωάννα Γκόγκα.

Η βασική ιδέα διεξαγωγής της φιλικής αγωνιστικής συνάντησης  δεν είναι μόνο η ένταξη των λιλιπούτειων αθλητών και αθλητριών στο αγωνιστικό Tae Kwon Do . Στόχος των αγωνιστικών συναντήσεων είναι η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και της αυτοπεποίθησης των παιδιών καθώς και η ανάπτυξη δεξιοτήτων και αθλητικής συμπεριφοράς .

Η προπονήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Ιωαννίνων, κα Θωμαΐς Δημητρίου συνεχάρη τους αθλητές και αθλήτριές της για την μαχητικότητα και το ήθος που έδειξαν και δήλωσε τα εξής:

«Οι Αγωνιστικές Συναντήσεις αποτελούν μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους μας η οποία θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη στις αθλητικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν στην συνέχεια μιας και συμβάλλουν σημαντικά στην βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης και αθλητικής συμπεριφοράς των αθλητών.

Εκ μέρους όλων των αθλητών, γονέων και μελών του Συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου που σε μια δύσκολη εποχή που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά τον αθλητισμό, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια των αθλητών μας καλύπτοντας τις δαπάνες μετακίνησης τους. Επίσης ευχαριστώ από καρδιάς τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύτηκαν στα χέρια μου, ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους, τα παιδιά τους! Τέλος ένα Τεράστιο Συγχαρητήρια αξίζει να δοθεί στον διοργανωτή της αγωνιστικής συνάντησης κο Δημητρακάκη Θεόδωρο που συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις πετυχημένες διοργανώσεις που αναλαμβάνει.»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους Γιαννιώτες αθλητές και την προπονήτρια του Συλλόγου για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία και καλεί τα παιδιά της πόλης μας να γνωρίσουν την μαγεία της πολεμικής τέχνης του TAEKWONDO I.T.F.