Η Εθνική Αλβανίας αγωνιζόταν την Τρίτη το βράδυ στο Ελμπασάν με τη Μολδαβία την οποία νίκησε με 2-0, με τον Λίλα να είναι στο γήπεδο, αλλά ως φίλαθλος, αφού ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός Εθνικής ομάδας.

Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια σημαντική προσωπικότητα για το αλβανικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και ήταν από εκείνους που από το κανάλι Supersport της Αλβανίας τους ζητήθηκε η γνώμη τους για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι της Αλβανίας με τους Μολδαβούς.

Μεταξύ των προβλέψεων για το ματς, ο Άντι Λίλα ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας ότι έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να λυθεί.

Ο Λίλα πρωτοήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιούλιο του 2011 και με εξαίρεση έναν εξάμηνο δανεισμό στην Πάρμα τον Ιανουάριο του 2015, έπαιξε ανελλιπώς στους Ηπειρώτες, κάνοντας 182 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Europa League). Πέτυχε 9 γκολ και έδωσε 1 ασίστ.

Όσο για το που θα πάει, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αλβανία για να ολοκληρώσει σε κάποια ομάδα εκεί την καριέρα του, όμως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο αυτήν τη στιγμή είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα με το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Μαρτίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ