Εκτός από τις επιτυχίες των μικρών αθλητών και αθλητριών του Α.Σ Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων και οι  Γιαννιώτες ενήλικες λάτρεις του πινγκ-πονγκ έχουν  διακρίσεις και δίνουν το «παρών» σε αρκετές διοργανώσεις , που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Στην Καβάλα  ταξίδεψαν οι ανεξάρτητοι, ερασιτέχνες -(χωρίς δελτίο)-  αθλητές  Χρήστος Καρατζένης και Κώστας Χρήστου για το 1ο τουρνουά πινγκ-πονγκ βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών Βορείου Ελλάδος. Οι  Γιαννιώτες αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και πρόβαλλαν με τον καλύτερο τρόπο το Γιαννιώτικο πινγκ-πονγκ,  που σημειωτέον τα  τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη δραστηριοποίηση σε όλες τις ηλικίες και με συμμετοχή στο πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα ενηλίκων αθλητών χωρίς δελτίο.

ping-pong-toyrnoya-veterans-2

Συγκεκριμένα ο Κώστας Χρήστου στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 των ανεξάρτητων αθλητών, (χωρίς δελτίο), αφού προκρίθηκε από τη διαδικασία των ομίλων, στη  συνέχεια  κέρδισε  τον Γεώργιο Πανουκίδη αθλητή από την Κοζάνη στον καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα και  προχώρησε στα ημιτελικά.  Εκεί συναντήθηκε με τον Νίκο Καρακασίδη αθλητή από τη Θεσσαλονίκη και σε ένα αγώνα με συνεχείς  ανατροπές , ηττήθηκε οριακά με 3-2  και έμεινε εκτός τελικού, κατακτώντας όμως  το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Χρήστος Καρατζένης στην ηλικιακή κατηγορία 50-59 των ανεξάρτητων αθλητών, (χωρίς δελτίο), στον καθοριστικό νοκ-άουτ αγώνα για την πρόκριση στα ημιτελικά ηττήθηκε οριακά με 3-2 και έμεινε  εκτός μεταλλίων.