Ο αθλητικός σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων και η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος (ΑΟΤΕ) διοργανώνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την  Πανελλήνια πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwon-do ITF 2019, από την Παρασκευή 21 Ιουνίου έως και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.
Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν για να πάρουν το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2019 στο Πλόβντιφ της Βουλγαρίας. Η πρόκριση αφορά τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών.

Συνδιοργανωτής των αγώνων είναι η Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζοντας οικονομικά αυτήν την προσπάθεια, ενώ η διοργάνωση τελεί και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών.

Το πρόγραμμα των αγώνων εχει ως εξής:  

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου από 11:00 – 19:30 με το αγώνισμα των τεχνικών (Tul) για όλες τις ηλικίες, ειδικές τεχνικές (εναέρια σπασίματα) και τα τέστ δύναμης (σπασίματα εδάφους).

Το Σάββατο 22 Ιουνίου από 9:30 – 19:30 οι κατηγορίες των Εφήβων – Νεανίδων θα αγωνιστούν στο αγώνισμα της Μάχης (Sparring).

Την Κυριακή 23 Ιουνίου από 9:30 – 18:30 οι κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών στις Μάχες (Sparring).
Ο κ. Παπαδιώτης Γεώργιος προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου Πρωτέας Ιωαννίνων και Πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας μας δήλωσε: «Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση για την πόλη μας, όπου αθλητές από όλη την Ελλάδα για τρεις ημέρες θα αγωνιστούν για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στην Εθνική ομάδα. Η συμμετοχή των αθλητών θα είναι μεγάλη, όπως και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά αυτό το υπέροχο άθλημα σε υψηλό επίπεδο. Στόχος του συλλόγου μας είναι να διεξάγονται μεγάλοι αγώνες και στην Περιφέρεια, ώστε από τη μία το άθλημα να γίνεται γνωστό σε περισσότερα νέα παιδιά, αφετέρου να τονώνεται η τοπική οικονομία τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων και να δίνεται επίσης η δυνατότητα οι πολυάριθμοι αθλητές μας να γνωρίζουν περισσότερο τη χώρα μας. Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσετε από κοντά αυτή την προσπάθεια όλων των αθλητών και ιδιαίτερα την προσπάθεια των αθλητών του Πρωτέα Ιωαννίνων, που μας έχει χαρίσει ως τώρα πολλές διακρίσεις σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων.  (Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661) 

¨Ο σύλλογος των Πρωταθλητών¨.  www.acproteas.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ