Ένα νέο διοικητικό στέλεχος προστίθεται στο διοικητικό σχήμα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άγγελος Καχριμάνης ενώνει κι αυτός τις δυνάμεις του με την υπόλοιπη διοικούσα επιτροπή, που θα στοχεύσει στην άνοδο στην Α1.

Η διοίκηση καλωσόρισε τον κ. Καχριμάνη, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας. Αναλυτικά:

Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC καλωσορίζει στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας τον Άγγελο Καχριμάνη, ο οποίος θα βοηθήσει στη διεκπεραίωση των αυξημένων διοικητικών αναγκών της ομάδας. Ο Άγγελος προέρχεται από τις τάξεις των οργανωμένων φίλων του ΠΑΣ και ακολουθεί τα τελευταία χρόνια πιστά τη γυναικεία ομάδα.

Ο ίδιος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και παράλληλα συγκινημένος που από σήμερα ανήκω στη μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC…Θα θελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Mάστακα, τον κόουτς της ομάδας κ. Σιαμέτη και τους φίλους Γιάννη Ζήκο και Τόλη Μιχαήλ για την πρόταση που μου έκαναν και αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη… Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε περήφανη την πόλη και τους οπαδούς μας…εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία χωρίς τραυματισμούς και να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος της χρονιάς την άνοδο στην Α1″…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ